söndag 12 augusti 2012

Hemma igen!


Ho ho huset nu är vi hemma igen! Nu ska vi va hemma fram tills höstlovet. Blir det nog. Jag tar ev en tur till Stockholm nästa helg och till Halmstad första veckan i September och till Mölndal i slutet av september. Men alla dessa är på eventuellt stadiet. Men under tiden, huset, kommer resten av familjen att vara hemma. Någon kommer att vara hemma.

Nu är semestern slut. I morgon börjar jobbarveckan. Men jag är ju ledig på måndagar, så jag börjar med ledig dag. Tjo ho!

Kärlekshelgen då? Jorå det har varit bra. Det är lite konstigt att åka till ett ställe och veta att vi  inte ska göra annat än att äta och umgås i två dygn. Åker man till stockholm eller någon annan stad eller tilll fjällen har man ju oftast en plan att man skall göra något. Men icke nu.
Så vad har vi gjort? Vi är ätit massor med god mat. Vi har tittat på massor av båtar. Vi har paddlat kanot i skärgården och vi har dessutom spelat tennis två gånger. Eller spelat. Vi har tränat på att träffa bollen. Och! Vi hartittat på OS. Vi
var till Gustafsberg också och gick på alla outletter som finns. Men utan att handla. Vi fikade istället.

  




Barnen har varit som spridda för vinden. N har bott hos farmor och farfar. Den ungen spelade fotboll igår. 2-2 i första och 5-3 i andra matchen. Sen sprang han klöver lopp, oplanerat, i 30 minuter. Så vi hade inte ens satsat på honom. Han sprang hela tiden och enligt farmor hade han inte ens tid att dricka. Igår kväll åkte han raggarbil med grannarna på cruisingen nere på byn. Nöjd kille!


L sov hos farmor och farfar första natten. Fixade hämtning efter fotbollsträningen i går och åkte till Söderhamn och tremänning Jonas. I dag tog han bussen därifrån och spelade med B-laget i Bergvik och liftade med tränaren hem till Gusbo. Även han nöjd kille!

A har haft kompishelg med tre kompisar uppe i stugan. Mormor och morfar var backup. 2 tjejer åkte hem i går och en var kvar tills i dag. Sen fixade hon skjuts hem och slapp ta tåget. Nu är hon lite sliten och ligger och smsar. Men hon har haft så kul!

Skönt att vara hemma. Nu är det dags att ta tag i lite mer av det där som jag skulle göra i början på veckan: Domestic housework.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar