onsdag 29 februari 2012

Onsdag 29/2.

Så vad har dagen bjudit på i dag? Väderutsikterna var inte strålande. Typ regn och mulet. Men klockan 10 hade vi bokat en surflektion åt L. Det var uppehåll och nästan så att solen tittade igenom. Helt ok med andra ord. Han slet och stökade och bökade med brädan. Det gick riktigt bra för honom. Han kom upp till stående 3 gånger. I morgon kl 9 ska han hyra en bräda och träna litegrann innan vi åker vidare. A och N badade under tiden.
Härligt på stranden. Mulet men skönt ändå.

Åhåå! Vad är det där för pingla?
L fångar en våg.

Två av mina vackra barn.

Den tredje av de vackra!

Till lunch blev det Smorgasbord på en Kina restaurang. Vi åt så att vi skulle kunna spricka. Till efterrätt hade de Nya Zealändsk Pavlova. Hur underbart som helst.

Det är en hel del skynda, skynda nu. Barnen vill inte att vi ska kasta bort tid på att inte göra någonting, jag tror att de känner att tiden rinner i väg och att vi bara har en vecka kvar. Samtidigt som det börjar krypa lite i dom, särskilt i N, och de längtar hem. A längtar efter att få lägga sig i sin säng och få ligga så länge hon vill utan att bli upptvingad. N längtar efter Mezzo. L längtar också efter Mezzo annars tycker han att det är ok. Han gillar klimatet  Förutom att det blir blött i hans säng när det regnar...

På eftermiddan i dag blev det en kajaktur till. Den här gången på en sjö, Lake McLaren, och i dubbelkajaker. Vackert och roligt att prova andra sorters kajaker. Nu badar barnen i havet igen. Det är en underbar strand, hur lång som helst. Med fin sand och mycket snäck- och musselskal. Nu är det dags för mat igen. Gú nå så vi äter hela tiden. Sen får vi se om vi lyckas få till en tidig kväll. Bye Bye!








2 kommentarer:

  1. Vad fina ni är! Härlig strand! Här är det +3 grader och lite regn... men annars så ljusa och fina dagar! VÅRKÄNSLOR! (Skyttens frånvaro=en dag, nu är verkligheten tillbaka....)

    SvaraRadera
  2. Snygga barn och snygg mamma! det ser så härligt ut trots det ni har molnigt. Hur varmt är det i vattnet? Jättefint kort det som var i svartvitt. Älskar svartvita foton! kram

    SvaraRadera