söndag 22 januari 2012

Sköna dagar

Nu har jag varit hemma några timmar. Jag har hunnit pussats med maken, skjutsat N till och från träning, bråkat rejält med en tonårigt trött A och diskuterat läxdisciplin med L. Jag hade mycket att ta igen kände jag efter några dagar borta... :s

Vi åkte i torsdagskväll. Vi stannade i Sveg och åt på Sibylla. Har ätit där förut men den här gången var det riktigt bottennapp. Det blir inte mat-stopp där igen. Vi skålade i bubbel när vi kom upp till Björnrike och tänkte på Jenni och hoppades att hon har möjlighet att följa med nästa gång. I perioder i livet stämmer ju inte tiden med någonting och det är svårt att få det att gå i hop med allt vad man vill. Men nästa år kanske! Vi hoppas!
När vi kom fram i torsdagskväll.

Stina och Petra är inte lika sävliga som jag utan satte klockan på ringning kl 8. Då var det frukost och sen ut i backen. Underbart! -10 grader, lätt snöfall och super-duper underlag. Flickorna fixade lunch och middag. Vi åkte och åkte. Jag tror aldrig jag har åkt så mycket på en dag. Lördag lika lyxigt, men kallare. Det blåste en del, men det var lika fint i backarna. Vi testade till och med skicross-banan. Många gånger! Det var tonåringarna, småbarnen och de modiga papporna runt 30 år som åker med barnen som åkte. Åsså vi. Tre damer i våran bästa ålder. Men så roligt det var.
Flickor i liften

Mycket har vi använt tiden till att vädra själen och sedan bädda rent för den för att vi ska kunna prioritera det vi tycker är viktigt i livet och glädjas åt det. Det är skönt att göra det bland vänner.
Flickor på Brasseri.
(Stina har tagit alla bilder)
Vad lite skräp det blir när man bara är vuxna som åker. Snabbt som attan städade vi ur i morse. Så snabbt att vi glömde plocka ur kylen och frysen och fick åka tillbaka. Så det kan gå!

I morgon blir det en dag med plugg. Jag måste läsa mer till jägarkursen. Jag måste ta mig igenom fåglarna och en massa annat. Det blir svårt för det har kommit en hel hög med böcker från bokus... Men de ska sparas lite på, i allafall en eller två, till den låånga flygresan. Kram och godnatt!

4 kommentarer:

  1. Tack. Så mycket tack som ryms i mig går till er båda. Att säga "ni är underbara" är en underdrift. Och om ett år gör vi om det, längtar redan!

    SvaraRadera
  2. Också en länk till låten, det är Gotye som gjort den.
    http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY&feature=youtu.be

    SvaraRadera
  3. Snygga brudar! Ni ser ut att ha haft det jättekul. Härligt.

    SvaraRadera
  4. Tack själv fina Stina och jag ska lyssna omedelbart! Visst är vi väl snygga Johanna? Lite missnöjd med min ägg-hjälm. Jag får väl spara ihop till en ny.Kram till er!

    SvaraRadera