tisdag 17 januari 2012

Friskskriven

Nu är jag friskskriven. Avslutad på försäkringskassan. Sagt tack och adjö till min handläggare. Nu håller jag tummarna att jag ska kunna hålla min plan att jobba endast när jag ska jobba och endast ta patienter på min arbetstid. Att jag ska sova minst 8 timmar per natt och att jag ska omge mig med fina och goda människor och ting. Då kommer det här att gå bra.

Började den här nya tiden i mitt liv med två nybesök, ett återbesök som lämnade återbud, medarbetarsamtal och arbetsplatsträff och en timmes lunch. Inte fullt upp med andra ord, men en god början.

Häromdagen fick jag ett sms i det stod det så här: "Godmorgon! S och jag fixar mat+ handling inför trippen. Särskilda önskemål meddelas senast onsdag fm. Tusen kramar"  Fy fasen vad jag har det bra! Gullvipporna fixar och donar. Så jag ska åka på all inklusive till helgen. Det är inte illa! Men lite bilmatsäck ska jag nog kunna skrapa i hop. Maken och jag kan inte åka många meter bil innan vi måste ha kaffe i bilen så det måste bli så den här gången också.

Jag kan inte lägga ut bilder än. Får liksom abstinens. Men oj vad det kan bli bilder sen.

1 kommentar:

  1. Grattis till friskskrivningen! Fortsätt att ha det gött, Kram!

    SvaraRadera