lördag 28 juli 2012

Sundsvall

Nyss hemkommen. De två yngsta barnen och jag har varit till Sundsvall. Vi lessnade på dåliga baddagar och fick med oss kompisfamiljen till Himla badet. Det var mammorna och 6 barn som kom iväg. L drog till Åland med Oliver och papporna stannade hemma.

Himla badet passade oss som handen i handsken. Varken jag eller barnen är några vattendjur och det här stället krävde inte det av oss heller. Lagom vattenrutchkanor och lagom strömt vatten. Vi blev kvar i 4 timmar.

När jag skulle boka rum i Sundsvall så var det hopplöst att hitta något ledigt. Tillslut frågade jag en uthyrare vad det var som hände i Sundsvall den här helgen eftersom det var så svårt att hitta rum. Det var ett stort Jehovas Vittnens möte, därför var allt fullbokat. Jag frågade om hon visste något annat ställe. Jo det visste hon, det var ett ställe som Hörselskadades riksförbund hade. Jag fick numret dit. Men, sa hon, jag vet inte hur du ska kunna prata med dom för ingen hör någonting. Jag ringde inte dit. Det kändes komplicerat.
Jag fick tag i en stuga med två lägenheter genom turistbyrån istället. Ett mycket trevligt plejs. Det  var bara vi som hyrde där. 100 meter till stranden. På Alnön. Det var Baptistkyrkan som ägde stället. Lite ironiskt eftersom jag inte är speciellt troende. Men det var lugnt och skönt. Ingen som störde oss och ingen som vi kunde störa.

I dag blev det en heldag på Birsta city. 2 mammor med 6 barn i åldrarna 4, 6, 8, 9, 13 och 13 år. Alla gjorde det fantastiskt bra. Vi lyckades handla det vi skulle och lite till.

Lite bilder ska vi väl ha idag också?

Pizza i Bänkåsviken


N

E

A

A

J

Frusna tonåringar

Ofrusen 4-åring

Mamma- mys


Bad i havet


N föredrar att äta chips vid havet i stället för att bada i havet.

Frulledags!
Igår kväll ringde en av polarna. Vid halvelva. Barnen höll just på att somna så jag svarade inte. Det skulle jag ha gjort. Han var på Bruce Springsteen och vill att jag skulle höra. Åh vad jag skulle ha velat att vara där. Jag är så virrig, så när det fanns möjlighet att planera in det, så gjorde jag inte det. Men OM han kommer hit igen, Bruce alltså, då vill jag dit!

Nu ska jag hämta hundar hos farmor. En Mezzo och en Ozzy.

2 kommentarer:

  1. Tack för en härlig semestertripp! Det var jättemysig! Saknade er vid frukosten imorse, man vänjer sig snabbt. Kram på Er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en jättebra tripp! Jag är himla imponerad av barnen som orkade gå så länge på Birsta City. Idag drar vi till stugan.

      Radera