torsdag 12 juli 2012

Dagens ros!




En dag kvar på jobbet. Vi börjar slappna av lite till mans/kvinns vi som är kvar och som ska gå på semester de närmaste veckorna. Alla satt och fikade samtidigt på eftermiddagen. Det är inte ofta det händer. Åtminstone inte så att jag är med. Mycket trevligt.


Vi skulle åka på Sean Banan. Hade föräldrarna i den här familjen tänkt. När vi frågade barnen så var svaret: Måste vi? Nä, jag har ingen lust,
Så då åkte vi inte. Vi sov en stund på soffan i stället.

Under kvällspromenaden kom ett sms från grannars. De undrade om vi inte skulle komma och ta ett glas vin. Vi var ju inte så svårövertalade. Barnen fixade chokladbollar och kaffe. Det är sommarlovslyx.

Maken som var på tur igår och som eventuellt skulle sova borta i natt han låg inklämd mellan N och väggen i morse. Det hade varit en bra kväll. Han fick med sig två flarrer vin och två kokböcker hem som tack för hjälpen. Han får gärna åka fler gånger.

Igår fick maken och jag Dagens Ros i lokaltidningen. Vad glada vi blev. Det var mamma och pappa som tackade för festen. Fast egentligen borde vi ha gett dom dagens ros istället. De har slitit som trälar de senaste veckorna för våran fest. De får dagens ros här i stället. Tack älskade mamma och pappa! Här får ni en hel bukett med rosor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar