lördag 21 juli 2012

Räkor och golf

Jag tror ingen har missat att vi just nu har ett ett brinnande intrsse för golf i den här familjen. Vi pratar om det, tänker på det och tränar det. Men ingen av oss har ännu spelat golf. Vi är alltså inga riktiga golfare ännu. Utan bara fuskgolfare. På förmiddan i dag var vi till Gävle och köpte... golfklubbor. En putter till mig och A och en till L. Sen stressade vi hem och åkte till Annefors för att spela golf på "pay and play". Vi betalade för 12 hål men mäktade med bara 6. Nästa gång tar vi med matsäck. Vi höll ju på att svälta ihjäl där ute på banan.




A står och provsvingar

L och O väntar på sin tur.

I går kväll var det räkafton på ett närliggande värdshus. Pernilla skulle boka bord. Det var inte enkelt. Först ringde hon för ett tag sedan och sa att hon ville reservera bord för 12 personer. Japp, det skulle gå bra. Men hon upplevde det hela som ganska surrigt. Så igår på dan var hon till stället i fråga och kollade att det var bokat. Jo´rå, det var bokat 12 personer i hennes namn. Då säger personen bakom disken: "Vill ni sitta tillsammans så att du vill boka ett bord också?"
Pernilla  höll på att få slag men sa att jo det ville hon att de skulle göra.
När vi kom till restaurangen såg ägaren ut som en fågelholk... och det fanns ingen bord ledigt eller reserverat för 12 personer. Så vad gjorde ägaren då. Jo, han bad ett annat sällskap att flytta på sig så att vi skulle få plats. Det kändes underligt och konstigt. Det var goda räkor i allafall.

Lena hade supersnygga skor!
Nu blir det en bildkavalkad igen. Jag tycker om att vara i sommarstugan. Ska försöka få till en sväng till under slutet av nästa vecka.


Kvällsfika

L instruerar Morfar hur han ska slå.

A och Moa tränar.

Bad

Middag
Mys med mormor

Skönt i solen
På roddtur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar