måndag 21 maj 2012

Tara reportage?

När torsdagen gått och vi fått en varm bastu och himmelska pannbiffar då blev det fredag.

Jennis arm blev inte bättre, så efter att hon överlagt med Hede hälsocentral åkte vi dit och hon fick armen ompysslad. Vi försökte oss på lite shopping i Vemdalen också men det gick inte så bra, det var semesterstängt överallt förutom på Ekbergs där vi fyndade lite. Lunch på Husky och sen dags för lite fjällvandring.
Vi gick till Fettjeåfallet. Magnus, Stinas brorsa och min gamla danspartner, trodde det skulle passa oss ungdomar.  En lagom tripp, även för en skadad arm.



Alldeles innan bilden togs hände det grejer. Kläder kastades av, flickor slängde sig i vattnet och satt på kalla stenar som värsta huldror. Nervöst höll vi koll på att det inte skulle komma någon. Men vi kom på att vi kunde ju säga att vi gjorde reportage för Tara (40 + tidningen) och om kvinnors kroppar. Tyvärr kom ingen så vi fick inte testa den lögnen. Bilder kanske kommer, det beror på ägarna av bilderna...

När maken dök upp framåt kvällskvisten så var godiset nästan slut. Alla 7 flaskor vin nästan slut, nåja, det var två kvar. Och vi fyra fina flickor, var också nästan slut.

1 kommentar: