måndag 7 november 2011

Vardag igen

Höstlovet och allhelgona helgen är över. Lugnt och stilla  har helgen förflutit. Åtminstone för mig. Dotra har haft två spökfester att gå på och maken bjöd resten av familjen och grannarna på middag på lördagskvällen. Grannarna placerade vi i soffan framför "så mycket bättre" och sen tog vi deras telefoner. Det är bara L som har en touchmobil i vår familj så när vi får chansen lånar vi andras för att kunna spela Wordfeud. Vi var väldigt sociala... eller inte.
O stod för efterätten.
Rörelseoskärpa är mitt signum :(
Gårdagen förflöt i samma lugna tempo. Lång sovmorgon, en tur till Trönö för att hälsa på Farfar och bio för maken och N. De andra två juvelerna valde badmintonträning i stället.

Älskade farfar

N var med i hockeyskolan förra året och ville fortsätta med det i år. För första gången sa vi i från, det kräver för mycket föräldramedverkan på matcher och cuper odyl så vi mäktar inte med. Han skulle få prova bandykul i stället. Det har väl inte varit jättemycket engagemang från våran sida men det brukar dra i gång när väl isen är spolad. Igår kom han med den strålande idén att han vill prova att spela tennis. Jag jublade inombords: Jaa en inomhussport! Så på onsdag skall han i väg och prova. Vi får se hur det går!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar