onsdag 26 oktober 2011

Stockholmsbesök

Fortsatt sjukskrivning som tidigare ytterligare en månad. Sedan upp 25% ytterligare i en månad och sedan upp till fulltid från mitten av januari blev bedömningen från läkaren.
   
 Fördelen med att ha en läkare i Stockholm är att vi hinner turista litegrann också. Det blev en tur i Skyview på Globen som var en 40-års present till maken från Petra och Janne. Jättehärligt och bara lite otäckt.
My man
Stckholm
Jag fotar

Efter det en tur till fotografiska och titta på Nick Brandts djurfoton och Helen Lewitts "street photography". Nick Brandts foton är osannolikt vackra. Det var första och andra delen av ett stort projekt som visades - den tredje och den avslutande delen kommer troligen inte vara så vacker utan mer väckande. Den kommer att visa vad som händer med djuren till följd av miljöförstöringen.
Den andra intressanta fotografen, Helen Lewitt, var tidig med att gå ut och fota vardagslivet på Manhattan under 30 och 40 talen. Fascinerande bilder av hur livet såg ut då. Hon fortsatte att fota även senare fram in på 80 talet men jag gillar de gamla bilderna bäst.

Även den omskrivna fotografen Martin Bogren hade en utställning men den fastnade jag inte alls för. Förutom en bild på en äldre man med med trolig m supraspinatus ruptur. Det syntes ett påtagligt gapping mellan acromion och caput.

Farmor var backup här hemma och skötte logistik och utfodring av barn och hund. Fick även efterrätten från Kilafors Herrgård skickad till mig från morfar.
Inbakad banan med blåbär och glass. Det här är en barn portion...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar