fredag 18 februari 2011

Hamburgare i Jämtland

Fredag, härliga fredag!!! Har haft en kund i dag, resten av förmiddagen har jag suttit och vikt pappersflygplan. Jag kände inför den här förmiddagen att man kan göra bättre saker än det på arbetstiden. Men! Hör och häpna det fyllde faktiskt en funktion, vi började tänka till litegranna i arbetsgruppen och fundera på om vi verkligen är rätt ute alla gånger i våra kontakter med kunderna. Kanske kommer det något gott ut av detta.

På fredagar kommer tidningen Land. I tidningen finns det en sida som heter "Land svepet"  som innehåller "Glada och märkliga nyheter från hela vårt långa land". Idag var det en notis om en restaurang i Jämtland som serverar hamburgare. Den minsta man kan beställa väger 1,2 kg, den största väger 4,3 kg. Den största måste man beställa dagen innan. Häftigt? Nä, snarare varför då? När det nu ser ut som det gör med övervikt och ohälsa i Sverige varför gör man då sådana mastodont portioner. Ingen behöver trycka i sig så mycket mat på en gång. Jag undrar om det är matchat med strips, bröd och läsk i samma super size också.

Jag gillar mat. I vettiga, i lite för stora mängder. Ikväll blir det baconlindad kyckling i pestosås med tagliatelle och ett gott vin. Har även slagit till med köpe semlor. Så helt nyttigt är det ju inte här heller, men va f*n 1,2 kg var den minsta!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar